Shape

Showroom Chinoh Waregem

In deze charmante showroom van Chinoh, groothandel in woonaccessoires, kan u terecht om de laatste trends in preview te ontdekken.
Chinoh hecht veel belang aan de juiste presentatie en belichting en ging daarom in op de formule "Light Concept Couture" voor een relighting van de showroom. Light Consult ‘paste’ het licht in de huidige showroom, de selectie gebeurde uit diverse kleurtemperaturen en kleurweergave. De voorkeur ging niet naar een led module met een hoge CRI-waarde van +95 maar wel naar een module met een extra witte tint. Alle kleuren worden op een natuurlijke manier weergeven en er is een extra dimensie in het licht. Eenmaal de juiste led module bepaald werd er besproken in welke toestellen/merken deze verkrijgbaar waren en welke leveranciers de correcte prijs/garantie/rendement kon aanbieden. Op die manier is het advies onafhankelijk gebeurd en wist de klant welke kwaliteit hij kon verwachten.

Deze led projectoren zorgen voor een dynamisch licht zodat de producten volledig tot hun recht komen. Als accentlicht en om schaduwen weg te werken werden er ledstrips verwerkt in de presentatie kosten. Om het installatie gemak te verhogen werden de ledstrips reeds voorzien van een aansluitkabel op de gewenste lengte.
Met een fabrieksgarantie van 5 jaar hoeft Chinoh zich in de komende jaren geen zorgen te maken over hun verlichting.

Fotografie : Gerald Van Rafelghem