Lichtleverancier

Totaalpakket voor verlichting op jouw maat

Verlichting zorgt voor de juiste sfeer in een woning, kantoor of winkel. Daarom is het belangrijk om een goed lichtplan op te stellen. Dit geeft ook inzicht in waar de lichtpunten moeten komen, welke kosten eraan verbonden zijn en op welke vlakken er kan bespaard worden. Een geslaagd lichtplan is een combinatie van sfeer en functie.

Tijdens onze gesprekken met klanten krijgen we vaak de vraag of ze hun verlichting ook bij ons kunnen aankopen. Daarom kan je bij Light Consult, naast merkonafhankelijk lichtadvies, ook terecht voor de aankoop van verlichting voor je huis, gebouw of project. Als lichtleverancier bieden we een ruim gamma verlichtingsarmaturen van hoogwaardige kwaliteit aan. Dankzij onze jarenlange ervaring in de verlichtingssector kan je rekenen op uitstekende service en garantievoorwaarden.

Kwaliteitsvolle verlichting gegarandeerd

De verkoop van kwaliteitsvolle verlichtingsarmaturen is een mooie aanvulling op ons gespecialiseerd lichtadvies. We zorgen ervoor dat alles vlot geleverd  wordt. Zo helpen we jou om een sfeervol interieur te creëren en kan je op beide oren slapen dat alles zal werken zoals het hoort. Kortom, een totaalpakket dat zorgt voor veel gemoedsrust.