Shape

Klasseslagerij Jeroen en Anneleen Oudenburg

Voor kwaliteitsvolle vleeswaren kunnen de mensen uit Oudenburg en daarbuiten sinds jaar en dag terecht bij Klasseslagerij Jeroen en Anneleen. Hier draait alles rond puurheid in ambacht en smaak. Het enthousiaste 13-koppige team zet zich in om de klanten te verwennen met een smaakvol assortiment. Ze streven er dag in dag uit naar om de beste, meest klantgerichte slagerij uit de streek te zijn.

Jeroen Vanhevel startte de zaak 13 jaar geleden met zijn echtgenote Anneleen. De verlichting uit de beginjaren voldeed op den duur niet meer. Tijdens de zoektocht naar nieuwe verlichting kwam Jeroen bij specifieke ‘vlees led verlichting’ terecht. Maar het licht liet een rozerode schijn achter op het vlees, dat er op die manier niet zo smakelijk uitzag. Light Consult bood de juiste oplossing: een speciaal ‘wit’ led licht dat de verse producten perfect tot hun recht laat komen. Jeroen was meteen gewonnen hiervoor, niet alleen door de lichtkleur maar ook omdat hij besefte dat een investering in led echt rendabel is. Het verbruik van led is aanzienlijk lager dan andere verlichting, de levensduur is langer en het rendement van de lampen is hoger.

Naast het kostenbesparende aspect zorgt de juiste led verlichting ervoor dat de producten beter gepresenteerd worden aan de klanten. Goede verlichting helpt om hen een aangename winkelervaring te bieden, wat bijdraagt aan de uitstraling van de slagerij.

Fotografie: Barns