Shape

Moulin-Debaillie Kuurne

Gespecialiseerd in specifieke oplossingen voor de voedingsindustrie staat de firma Moulin-Debaillie sinds vele jaren garant voor een persoonlijke service en eigen installatie & hersteldienst.

Door blijvende groei was een groter pand een noodzaak. De keuze van Mieke en Christ viel op een mooi te renoveren pand te Kuurne. De inrichting werd toevertrouwd aan architectenbureau TAIL,de elektro technieken werden verzorgd door de ‘huis’installateur Greg Technics.

Gregory contacteerde Light Consult met de vraag naar een vrijblijvend bezoek op locatie. Het was duidelijk dat het pand veel mogelijkheden te bieden had en er werden diverse denkpistes besproken.
In navolging op onze afspraak maakte Light Consult een verslag op naar de bouwheer, architectenbureau en installateur met enkele denkpistes en een concreet voorstel voor lichtadvies.
Op deze manier werken we efficiënt en in open communicatie.

Kort erna kreeg Light Consult de opdracht en werd het lichtadvies opgestart. Na opmaak lichtadvies is een nieuwe afspraak vastgelegd om het voorstel te overlopen in 3D visualisatie en op afgedrukt A0 plan, zo kon de bouwheer zich optimaal inleven in het project.

Vervolgens werd het volledig digitaal dossier opgemaakt (berekening, technische fiches, installatie plannen, gegevens voor EPB keuring …).

Het project werd uitgewerkt met een mix van een 4 tal merken die perfect in harmonie zijn.