Shape

Gratis lichtadvies een utopie

Als onafhankelijk lichtadviseur helpt Light Consult particulieren, professionele klanten en architecten bij het kiezen van de juiste verlichting voor hun woning, bedrijf, zaak of project. Bij ons kunt u rekenen op professioneel verlichtingsadvies, volledig afgestemd op uw noden. Op het einde van de rit ontvangt u een volledig uitgewerkt lichtplan en een gedetailleerde offerte met alle bijhorende documentatie. Op die manier bent u vrij om zelf de beste prijzen te onderhandelen met fabrikanten. Wij verplichten u tot niks!

Lichtadvies kan niet gratis zijn

Professioneel lichtadvies kan natuurlijk niet gratis zijn; niemand werkt tenslotte voor niks. Je betaalt op hotel immers ook een correcte prijs voor je kamer, en op restaurant smeek je toch niet om een korting op het eten dat je net verorberd hebt? Vind je toch ergens “gratis” advies, dan mag je ervan uitgaan dat het minder onafhankelijk is en wordt uitgewerkt met duurdere materialen om zo het “gratis” advies te compenseren. Wees op je hoede daarvoor! Een verlichtingsontwerp en een technisch plan opstellen neemt flink wat tijd in beslag. Het is logisch dat hier een prijskaartje aan vasthangt.

Ervaring en vakkennis

Bij Light Consult betaal je niet enkel voor ons lichtplan en bijhorende offerte maar voor onze jarenlange ervaring en expertise. Wij zijn mee met de laatste trends en nieuwigheden in de verlichtingssector. We wonen hiervoor geregeld beurzen en conferenties bij en lezen veel vakliteratuur. Dit vergt heel wat tjd en inspanning maar we doen het met veel plezier, om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Klanten doorgronden

Wij trekken overigens veel tijd uit om tijdens het intakegesprek naar onze klanten te luisteren en te begrijpen waarnaar ze op zoek zijn. Daarnaast willen we hen ook onze eigen visie gedetailleerd uitleggen. In de combinatie van beide factoren schuilt volgens ons een grote meerwaarde van verlichtingsadvies. Bij Light Consult willen we altijd iets bijzonders creëren, volledig op maat van de klant.

Investeren in lichtadvies

Wellicht heb je voldoende budget vrijgemaakt voor de inrichting/afwerking van je huis, winkel of gebouw. Dus waarom niet investeren in kwalitatief lichtadvies? De juiste verlichting geeft extra uitstraling aan je woning of zaak én betaalt zichzelf op termijn volledig terug!

Interesse in verlicht advies van een professional? Contacteer Light Consult vrijblijvend voor meer info!

Credits foto : unknown