Light Consult
Evolis 100
B-8500 Kortrijk
T +32 (0)56 980 187
Turn on Javascript!

Vetria Beernem

Vetria BV, een familiaal bedrijf met Westvlaamse roots, is de marktleider op vlak van digitale orderverwerking binnen de veterinaire sector. Waar het destijds kleinschalig begon zijn ze op vandaag een KMO met een 20 tal medewerkers die onlangs hun intrek hebben gedaan in hun splinternieuwe vestiging te Beernem met een magazijnruimte van maar liefst 1000m².

De industriële lijnverlichting in de logistieke ruimte, zowel voor de openwerkzones als de los-/laadzones staat voor duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit. Het resultaat is een uitstekende egale verlichting zowel in het gangpad als op de verticale vlakken van de rekken. In de kantoorruimte kunnen de medewerkers voortaan genieten van een functionele en ergonomische werkplek inclusief vergaderzalen en lunchruimte.

Ook interesse om uw kantoorgebouw, logistieke ruimte en burelen te voorzien van efficiënte en stijlvolle verlichting, zodat uw medewerkers elke dag met plezier komen werken? Nee vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Architectuur : Stijn Goethals
Installatie : Rubben Hillewaere
Fotografie : Gerald Van Rafelghem